Den lärande människan : utveckling lärande socialisation
ISBN9789147097302
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareThomas Johansson
Publiceringsår2012-01-31
FörlagLiber AB
Antal sidor160
SpråkSvenska

Häftad • 2012-01-31

Den lärande människan : utveckling lärande socialisation

av Thomas Johansson

 • ISBN: 9789147097302
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-01-31
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 160
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Christoffer E
  179 kr

  Bra skick

 • Liz J
  179 kr

  Bra skick

 • Zerina O
  239 kr

  Ny

 • Varpu S
  239 kr

  Ny

 • Matilda S
  200 kr

  Ny

Om Den lärande människan : utveckling lärande socialisation

Boken Den lärande människan : utveckling lärande socialisation släpptes år 2012 och är skriven av Thomas Johansson.

Den består av 160 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Den lärande människan : utveckling lärande socialisation begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Utveckling. Lärande. Socialisation. Kärnbegrepp inom pedagogiken och så väl använda att de är närmast trådslitna. Men i den här boken knyts de ihop på nya sätt.Läs merFörfattaren presenterar ett stort antal teorier om lärande, individ och samhälle, och visar hur man genom att låta dessa teorier korsbefrukta varandra kan kasta nytt ljus över de ständigt aktuella frågorna:– Vad är relevant lärande i dagens samhälle, och hur går det till?– Hur blir man en fungerande samhällsmedborgare?– Hur kan vi som pedagoger, som lärare och forskare, stimulera till en gynnsam och lustfylld utveckling?Bokens syfte är alltså inte bara att redovisa och återge olika teorier och perspektiv, utan att sätta tankar i rörelse, visa på nya sätt att arbeta teoretiskt och gjuta energi och liv i dagens diskussioner om ungas lärande och samhällsblivande.Om författarnaThomas Johansson är professor i pedagogik med inriktning mot barn- och ungdomsvetenskap. Han är verksam vid Göteborgs universitet, Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande. Han har tidigare skrivit ett stort antal böcker och artiklar, främst inom områdena ungdomsforskning, mansforskning samt kultur- och socialpsykologi.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 179 kr
 Letar efter nypriser..