Den kapitalistiska välfärdsstaten : om den svenska modellens historia och framtid
ISBN9789172276024
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareAndreas Bergh
Publiceringsår2013-06-06
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor172
SpråkSvenska

Häftad • 2013-06-06

Den kapitalistiska välfärdsstaten : om den svenska modellens historia och framtid

av Andreas Bergh

 • ISBN: 9789172276024
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-06-06
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 172
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Fred G
  209 kr

  Bra skick

Om Den kapitalistiska välfärdsstaten : om den svenska modellens historia och framtid

Boken Den kapitalistiska välfärdsstaten : om den svenska modellens historia och framtid släpptes år 2013 och är skriven av Andreas Bergh.

Den består av 172 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Den kapitalistiska välfärdsstaten : om den svenska modellens historia och framtid begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 150 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

För att besvara dessa frågor använder Andreas Bergh ny forskning om institutioners roll för ekonomisk utveckling. Förklaringarna som förs fram, gör det också enklare att förstå varför Sverige fick problem med minskande tillväxt och ökande ojämlikhet under 1970- och 1980-talet. Boken avslutas med en genomgång av de reformer i marknadsliberal riktning som genomfördes på 1990-talet. Det visas att dessa reformer var större och mer omfattande än i jämförbara länder, och att de genomfördes i stor politisk enighet. Andreas Bergh är fil dr i nationalekonomi och arbetar som forskare och föreläsare vid Lunds Universitet. Denna titel har tidigare givits ut av Norstedts men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 150 kr