Den globala kapitalismens rum : på väg mot en teori om ojämn geografisk utveckling
ISBN9789186273033
FormatHäftad
Publiceringsår2009-09-16
FörlagTankekraft Förlag
Antal sidor154
SpråkSvenska

Häftad • 2009-09-16

Den globala kapitalismens rum : på väg mot en teori om ojämn geografisk utveckling

 • ISBN: 9789186273033
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-09-16
 • Förlag: Tankekraft Förlag
 • Antal sidor: 154
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

239 kr

Ej tillgänglig

309 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -54% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nathalie L
  109 kr

  Bra skick

Om Den globala kapitalismens rum : på väg mot en teori om ojämn geografisk utveckling

Boken Den globala kapitalismens rum : på väg mot en teori om ojämn geografisk utveckling släpptes år 2009.

Den består av 154 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Tankekraft Förlag.

Köp Den globala kapitalismens rum : på väg mot en teori om ojämn geografisk utveckling begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 130 kr (54%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

David Harvey är en av vår tids ledande samhällsteoretiker och den enskilt viktigaste idag verksamme geografen. Genom sin banbrytande forskning har han utarbetat en omfattande kritik av den samtida kapitalismen som rönt uppmärksamhet inom en rad akademiska discipliner. I Den globala kapitalismens rum lägger han grunden för en förståelse av det världsekonomiska läget genom att utveckla sina huvudteman: nyliberalismens utveckling, den växande globala ojämlikheten, kapitalackumulation genom fråntagande och det teoretiska nyckelbegreppet ?rum?.Som programförklaring och kortfattad introduktion till David Harveys centrala teman är den här boken oumbärlig för forskare och studenter inom humaniora och samhällsvetenskap.David Harvey undervisar vid City University of New York och är bland annat författare till böckerna The limits to capital, The condition of postmodernity, Spaces of capital, Paris, capital of modernity, The new imperialism, och Justice, nature and the geography of difference.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr   Spara 54% mot nypris
 Letar efter nypriser..