Den fria lekens pedagogik : teori och praktik om fantasileken
ISBN9789147122394
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBirgitta Knutsdotter Olofsson
Publiceringsår2017-09-01
FörlagLiber AB
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2017-09-01

Den fria lekens pedagogik : teori och praktik om fantasileken

av Birgitta Knutsdotter Olofsson

 • ISBN: 9789147122394
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-09-01
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emma D
  152 kr

  Ny

Om Den fria lekens pedagogik : teori och praktik om fantasileken

Boken Den fria lekens pedagogik : teori och praktik om fantasileken släpptes år 2017 och är skriven av Birgitta Knutsdotter Olofsson.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Den fria lekens pedagogik : teori och praktik om fantasileken begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 152 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Den fria lekens pedagogik beskriver Birgitta Knutsdotter Olofsson värdet i att använda sig av fantasileken, barnets eget sätt att lära. Målande exempel från praktiken beskriver hur barnen får tillfälle att öva grundläggande förmågor. Att lära behärska sin kropp, utveckla kommunikationsförmåga, lära sig uttrycka och behärska känslor samt, inte minst, att lära sig tänka fritt, samarbeta och kompromissa.Läs merBakgrunden till boken är Birgitta Knutsdotter Olofssons gedigna forskningsarbete kring lek som utformat den fria lekens pedagogik. De olika forskningsprojekten har publicerats tidigare. I denna bok samlar och sammanfattar Birgitta Knutsdotter Olofssons sin forskning, som i dag är högaktuell. Boken slutar med efterord av Ingrid Engdahl, docent vid Stockholms universitet. Hon kopplar forskningen om den fria lekens pedagogik till den dynamiska utbildningspolitiska utveckling som ägt rum i förskolan de senaste decennierna, och ger en god överblick över vad styrdokumenten säger om lek.Boken riktar sig till blivande och yrkesverksamma förskollärare, samt alla som är intresserade av barns utveckling.Om författarnaFörfattare är Birgitta Knutsdotter Olofsson, professor emerita på förskollärarlinjen. Redaktör är Marie Larsén, författare och journalist.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 152 kr
 Letar efter nypriser..