Den föreställda gemenskapen
ISBN9789186320638
FormatHäftad
FörfattareBenedict Anderson
Publiceringsår1993
FörlagBokförlaget Daidalos
Antal sidor256
SpråkSvenska

Häftad • 1993

Den föreställda gemenskapen

av Benedict Anderson

 • ISBN: 9789186320638
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1993
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Antal sidor: 256
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

225 kr

Ej tillgänglig

289 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -69% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Elin B
  129 kr

  Bra skick

Om Den föreställda gemenskapen

Boken Den föreställda gemenskapen släpptes år 1993 och är skriven av Benedict Anderson.

Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Daidalos.

Köp Den föreställda gemenskapen begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 155 kr (69%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Andersons bok skiljer sig från den omfattande litteraturen i ämnet nationalism genom sina originella infallsvinklar och sitt okonventionella sätt att förhålla sig till den politiska och kulturella verkligheten i andra världsdelar. Anderson avviker från och kritiserar skarpt den sedvanliga eurocentriska synen i den västerländska forskartraditionen ...... öppnar vårt perspektiv, upptäcker nya sammanhang, hjälper oss att tänka globalt. Den är en inspirerande bok i dagens läge, när stater försvinner och föds, när nationsgränser utplånas och skapas, när den etniska nationalismen och den ekonomiska kosmopolitismen delar samma verklighet och behärskar vår gemensamma föreställningsvärld./Amanda Peralta, iDAGTypiskt för den nationalistiska föreställningen är att nationen har uråldriga rötter. Nuet är en länk i en kedja som som sträcker sig så långt tillbaka i tiden att den ligger vid det synligas horisont. Men Anderson visar var nationalisternas självbedrägeri ligger - logiken är nämligen precis den omvända. Det är nuet som är utgångspunkten medan det förflutna härleds ur nuet./Mikael Kosk, Ny Tid

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 70 kr   Spara 69% mot nypris
 Letar efter nypriser..