Demokratimodeller
ISBN9789171730633
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareDavid Held
Publiceringsår1997-01-01
FörlagBokförlaget Daidalos
Antal sidor475
SpråkSvenska

Häftad • 1997-01-01

Demokratimodeller

av David Held

 • ISBN: 9789171730633
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1997-01-01
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Antal sidor: 475
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -35% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Vendela C
  159 kr

  Bra skick

 • Linnéa B
  209 kr

  Bra skick

 • Sofia K
  209 kr

  Bra skick

Om Demokratimodeller

Boken Demokratimodeller släpptes år 1997 och är skriven av David Held.

Den består av 475 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Daidalos.

Köp Demokratimodeller begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 84 kr (35%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är demokrati? Vad innebär det att leva demokratiskt? Vad skulle demokrati kunna betyda för oss idag?I Demokratimodeller utforskar David Held dessa frågor. Han redogör för de olika demokratimodeller som finns och griper sig an ett antal olösta grundproblem för att slutligen utforska alternativa sätt att reflektera över demokrati i vår samtid.Till den nya upplagan har fogats ett nyskrivet kapitel om republikanismen, ett om den inverkan sovjetkommunismens fall haft på demokratin och ett kapitel om den demokratiska nationalstatens framtidsutsikter i ljuset av den snabba globaliseringen. Samtliga återstående kapitel har antingen omarbetats grundligt eller uppdaterats med hänsynstagande till nya teoretiska och historiska arbeten.»Det offentliga Sverige skulle må bra av lite ordentlig demokratidebatt. Därför är David Helds nyöversatta bok Demokratimodeller särskilt välkommen.» /Maria Wendt Höijer, GP

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr   Spara 35% mot nypris
Ny från 243 kr