De Första Ljuva Åren - lärares första tid i yrket
ISBN9789144019406
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareÅsa Morberg, Göran Fransson
Publiceringsår2001-05-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor327
SpråkSvenska

Häftad • 2001-05-29

De Första Ljuva Åren - lärares första tid i yrket

av Åsa Morberg och Göran Fransson

 • ISBN: 9789144019406
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-05-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 327
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anki A
  159 kr

  Bra skick

Om De Första Ljuva Åren - lärares första tid i yrket

Boken De Första Ljuva Åren - lärares första tid i yrket släpptes år 2001 och är skriven av Åsa Morberg och Göran Fransson.

Den består av 327 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp De Första Ljuva Åren - lärares första tid i yrket begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kan den första tiden för nyblivna lärare utvecklas till att bli ett stöd i den professionella utvecklingen i stället för att vara en svår och omtumlande period? I denna antologi problematiseras lärarnas första tid som yrkesverksamma. Frågor som har att göra med deras utbildning, yrkessituation och professionella utveckling analyseras och diskuteras av nyblivna lärare, skolledare, fackliga organisationer och lärarutbildare. Nyutexaminerade pedagoger, verksamma i alltifrån förskolan till gymnasiet, beskriver sina erfarenheter från den första tiden i yrket. Till grund för diskussionen om att hitta former och innehåll som stödjer lärares professionella utveckling ligger en kritisk granskning av lärarutbildningarna, svensk och internationell forskning om den första tiden som lärare samt olika former och system för att stödja nya lärare. Boken vänder sig till lärare i slutskedet av sin grundläggande lärarutbildning, nyblivna lärare, mentorer, skolledare samt till lärarutbildare och forskare inom högskola och universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr