Datorn i världen, världen i datorn : en introduktion till data- och informationsteknik
ISBN9789144068527
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareHans Lunell
Publiceringsår2011-09-02
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor561
SpråkSvenska

Häftad • 2011-09-02

Datorn i världen, världen i datorn : en introduktion till data- och informationsteknik

av Hans Lunell

 • ISBN: 9789144068527
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-09-02
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 561
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Martina M
  459 kr

  Bra skick

 • Magdalena G
  509 kr

  Ny

Om Datorn i världen, världen i datorn : en introduktion till data- och informationsteknik

Boken Datorn i världen, världen i datorn : en introduktion till data- och informationsteknik släpptes år 2011 och är skriven av Hans Lunell.

Den består av 561 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Datorn i världen, världen i datorn : en introduktion till data- och informationsteknik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 459 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Teknik kan inte betraktas isolerat från det samhälle där den utvecklas och används, i synnerhet inte datateknik. Det är utgångspunkten för den här boken som beskriver data- och informationsteknik ur fem olika perspektiv.Ett perspektiv förklarar hur datorsystem är uppbyggda och fungerar, ett annat hur och varför information lagras i och hanteras av datasystem i vårt samhälle. Utveckling av och egenskaper hos program bildar ett tredje perspektiv, det fjärde skisserar den historiska bakgrunden. Slutligen beskrivs samspelet i vårt samhälle mellan teknik, arbetsliv, lagstiftning och integritet.Denna bok riktar sig i första hand till den som vill förstå datatekniken, utan att för den skull bli tekniker. Möjlighet till fördjupning ges löpande genom faktarutor med avsikt att tillfredsställa även den mer tekniskt bevandrade läsaren.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 459 kr
 Letar efter nypriser..