Datakommunikation och nätverk
ISBN9789144083063
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMaria Kihl Palm, Jens A Andersson
Publiceringsår2013-08-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor333
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-28

Datakommunikation och nätverk

av Maria Kihl Palm och Jens A Andersson

 • ISBN: 9789144083063
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-08-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 333
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • John H
  359 kr

  Bra skick

Om Datakommunikation och nätverk

Boken Datakommunikation och nätverk släpptes år 2013 och är skriven av Maria Kihl Palm och Jens A Andersson.

Den består av 333 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Datakommunikation och nätverk begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 300 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Sedan den första webbläsaren lanserades 1993 har vårt sätt att skaffa information och kommunicera med varandra förändrats radikalt. Smarta mobiler och läsplattor har ändrat vårt beteendemönster. Ett globalt datanätverk - Internet - gör detta möjligt. Grunden för detta bygger på olika sätt för enheter att kunna skicka data, ettor och nollor, mellan varandra, direkt eller med hjälp av olika typer kanaler och nätverk för datakommunikation. Datakommunikation och nätverk ger en heltäckande och lättillgänglig redogörelse av modern datakommunikation. Boken är ett alternativ till internationella textböcker i ämnet, innehållet speglar kunskapsbehovet hos yrkesverksamma ingenjörer och ger de kunskaper som krävs på ett pedagogiskt och kärnfullt sätt. Boken innehåller förutom övningar även lästips och hänvisningar för den som vill söka fördjupning. Boken innehåller bland annat: Från information till paket, bitar och signaler och tillbaka igen Ethernet och WiFi OSI-modellen och TCP/IP-protokollen Paketväxling och routing Datasäkerhet Cellulära nät med kort introduktion till 5G Internet of things (IoT). Datakommunikation och nätverk lämpar sig för kurser i ämnet vid ingenjörsutbildningar alternativt till praktiskt inriktade utbildningar inom data och nätverk.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 300 kr
 Letar efter nypriser..