Databasteknik
ISBN9789144044491
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareTore Risch, Thomas Padron-Mccarthy
Publiceringsår2005-09-09
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor646
SpråkSvenska

Häftad • 2005-09-09

Databasteknik

av Tore Risch och Thomas Padron-Mccarthy

 • ISBN: 9789144044491
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-09-09
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 646
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Håkan R
  210 kr

  Bra skick

 • Magnus A
  259 kr

  Ny

Om Databasteknik

Boken Databasteknik släpptes år 2005 och är skriven av Tore Risch och Thomas Padron-Mccarthy.

Den består av 646 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Databasteknik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 200 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Databasteknik används nästan överallt i dag där data behöver lagras och bearbetas. Allt från webbplatser till mobilappar lagrar sina data i databaser. Databaser har därför blivit ett av de områden inom datatekniken som man har störst nytta av att kunna, vare sig man är användare, datatekniker eller programmerare. Boken Databasteknik börjar med grunderna om databaser, som scheman, datamodellering och användningsområden för databaser. Vi går vidare bland annat med frågespråk, transaktionshantering, säkerhet, prestanda och hur databashanteraren arbetar internt. Den vanligaste och populäraste typen av databaser är relations databaser, och tyngdpunkten ligger därför på dem, bland annat med frågespråket SQL, och vi beskriver system som MySQL, PostgreSQL och Microsoft SQL Server. Men vi vänder oss till alla som arbetar med databaser, även till exempel objektorienterade databaser och NoSQL-databaser.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 200 kr