Dans på schemat: beskrivning och bedömning i ett estetiskt ämne | 1:a upplagan
ISBN9789144044521
Upplaga1
FormatE-bok
Publiceringsår2000-08-24
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor135
SpråkSvenska

E-bok • 2000-08-24

Dans på schemat: beskrivning och bedömning i ett estetiskt ämne | 1:a upplagan

 • ISBN: 9789144044521
 • Upplaga: 1
 • Format: E-bok
 • Publiceringsår: 2000-08-24
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 135
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sandra H
  159 kr

  Bra skick

Om Dans på schemat: beskrivning och bedömning i ett estetiskt ämne | 1:a upplagan

Boken Dans på schemat: beskrivning och bedömning i ett estetiskt ämne | 1:a upplagan släpptes år 2000.

Den består av 135 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Dans på schemat: beskrivning och bedömning i ett estetiskt ämne | 1:a upplagan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ett professionellt förhållningssätt till undervisning ? vad innebär det? Hur kan den tysta kunskapen hos den enskilde läraren formuleras och göras mer tillgänglig? Vilka verktyg kan en lärare utveckla för att bedöma hur undervisningen fungerar? Denna bok har skrivits utifrån ett tvärvetenskapligt forskningsprojekt som författaren genomfört om dans som ett nytt estetiskt ämne i skolan. Resultaten visar att det utifrån en teoretisk referensram är möjligt att identifiera begrepp och observera beteenden som är väsentliga för barns inlärning och prestation. En del av dessa begrepp har traditionellt inte uppmärksammats, t.ex. villighet, uthållighet, engagemang och glädje. Författaren visar hur lärarprofessionalism och den tysta kunskapen hos den enskilde läraren, i det dagliga arbetet, kan verbaliseras och läggas till grund för ett forskningsinstrument. De utprövade bedömningsvariablerna och skalorna presenteras nu för praktisk användning. Ett syfte är att den enskilde läraren, oavsett undervisningsämne, själv ska kunna utveckla ett personligt verktyg för analys av undervisningen och dess effekter. Boken beskriver också den studerade traditionen inom barndans och dess spridning. Dans på schemat vänder sig till alla slags lärare samt till kulturarbetare, politiker och föräldrar med intresse för barn och utbildning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..