Dags för uppsats : vägledning för litteraturbaserade examensarbeten
ISBN9789144043159
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareFebe Friberg
Publiceringsår2006-06-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor154
SpråkSvenska

Häftad • 2006-06-30

Dags för uppsats : vägledning för litteraturbaserade examensarbeten

av Febe Friberg

 • ISBN: 9789144043159
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-06-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 154
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lisa L
  159 kr

  Bra skick

 • Britt-Marie A
  209 kr

  Ny

Om Dags för uppsats : vägledning för litteraturbaserade examensarbeten

Boken Dags för uppsats : vägledning för litteraturbaserade examensarbeten släpptes år 2006 och är skriven av Febe Friberg.

Den består av 154 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Dags för uppsats : vägledning för litteraturbaserade examensarbeten begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok handlar om att genomföra examensarbeten med utgångspunkt i olika former av litteratur och andra texter. I boken behandlas litteraturbaserade examensarbeten, studieuppgifter och uppsatser generellt. Läsaren finner en rad praktiska förslag som underlättar genom förandet av litteraturbaserade examensarbeten. Boken är en enkel och överskådlig följeslagare, som studerande vid sjuk sköterske programmen kan återkomma till genom hela sin utbildning. Dags för uppsats vänder sig främst till studenter på grundläggande nivå samt till deras handledare. Boken kan med fördel även användas av yrkesverksamma i samband med vårdutvecklings arbete.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..