Civilrättens grunder
ISBN9789177371045
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareTorgny Håstad, Erika P Björkdahl, Margareta Brattström, Laila Zackariasson
Publiceringsår2020-07-31
FörlagIustus
Antal sidor509
SpråkSvenska

Häftad • 2020-07-31

Civilrättens grunder

av Torgny Håstad, Erika P Björkdahl, Margareta Brattström och Laila Zackariasson

 • ISBN: 9789177371045
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2020-07-31
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 509
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lakshi W
  364 kr

  Ny

Om Civilrättens grunder

Boken Civilrättens grunder släpptes år 2020 och är skriven av Torgny Håstad, Erika P Björkdahl, Margareta Brattström och Laila Zackariasson.

Den består av 509 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Civilrättens grunder begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 364 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Civilrätten rör relationer mellan enskilda personer eller företag – i handeln, på arbetsplatsen, i familjerelationer med mera.I Civilrättens grunder belyses hela civilrätten. Boken är avsedd att läsas vid allehanda universitetsutbildningar, antingen som introduktionsbok eller som enda bok beroende på utbildningens inriktning. Den kan med fördel även användas som komplement på mer avancerade kurser. Framställningen ger en systematisk överblick och framhäver sambanden mellan olika delar av civilrätten. På de centrala områdena – rörande olika slags avtal, skadestånd och familjejuridik – är boken tillräcklig som handbok för många praktiskt verksamma och i privatlivet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 364 kr
 Letar efter nypriser..