Civilrätt
ISBN9789147138227
Upplaga26
FormatHäftad
FörfattareChristina Ramberg
Publiceringsår2020-01-07
FörlagLiber AB
Antal sidor476
SpråkSvenska

Häftad • 2020-01-07

Civilrätt

av Christina Ramberg

 • ISBN: 9789147138227
 • Upplaga: 26
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2020-01-07
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 476
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Filip L
  209 kr

  Bra skick

 • Lakshi W
  314 kr

  Ny

 • Tabitha M
  400 kr

  Ny

Om Civilrätt

Boken Civilrätt släpptes år 2020 och är skriven av Christina Ramberg.

Den består av 476 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Civilrätt begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken Civilrätt är en mer än 100-årig klassiker. Den ger en introduktion till civilrätten.Efter en inledande översikt av rättsordningen behandlas centrala delar av civilrätten:- allmän förmögenhetsrätt- särskilda avtalstyper- immaterialrätt- fastighetsrätt- associationsrätt och arbetsrätt- skadeståndsrätt och försäkringsrätt- familjerätt och successionsrättLäs merI denna 26:e upplaga har revideringar gjorts bl.a. med anledning av nya lagar om telefonförsäljning, betaltjänster, företagsnamn, varumärken, adoption och ekonomiska föreningar.Till denna bok hör Civilrätt Övningsbok av Stefan Zetterström, som också utkommit i en ny uppdaterad upplaga.Om författarnaC.G. Björling var bokens ursprungliga författare. Han efterträddes av Åke Malmström som efterträddes av Anders Agell. Tore Sigeman författade under 1977–2012 kapitlet om arbetsrätt. Sedan 2010 är Christina Ramberg ansvarig för revidering av boken.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..