Civilrätt
ISBN9789147112609
Upplaga24
FormatHäftad
FörfattareChristina Ramberg, Åke Malmström, Anders Agell, Tore Sigeman
Publiceringsår2016-01-11
FörlagLiber
Antal sidor446
SpråkSvenska

Häftad • 2016-01-11

Civilrätt

av Christina Ramberg, Åke Malmström, Anders Agell och Tore Sigeman

 • ISBN: 9789147112609
 • Upplaga: 24
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-01-11
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 446
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lakshi W
  264 kr

  Ny

 • Cecilia J
  300 kr

  Ny

 • Cynthia H
  539 kr

  Ny

 • Cecilia J
  539 kr

  Väl använd

Om Civilrätt

Boken Civilrätt släpptes år 2016 och är skriven av Christina Ramberg, Åke Malmström, Anders Agell och Tore Sigeman.

Den består av 446 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Civilrätt begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 264 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken Civilrätt är en mer än 100-årig klassiker. Den ger en introduktion till civilrätten. Efter en inledande översikt av rättsordningen behandlas centrala delar av civilrätten: - allmän förmögenhetsrätt - särskilda avtalstyper - immaterialrätt - fastighetsrätt - associationsrätt och arbetsrätt - skadeståndsrätt och försäkringsrätt - familjerätt och successionsrätt Läs mer I denna 26:e upplaga har revideringar gjorts bl.a. med anledning av nya lagar om telefonförsäljning, betaltjänster, företagsnamn, varumärken, adoption och ekonomiska föreningar. Till denna bok hör Civilrätt Övningsbok av Stefan Zetterström, som också utkommit i en ny uppdaterad upplaga. Om författarna C.G. Björling var bokens ursprungliga författare. Han efterträddes av Åke Malmström som efterträddes av Anders Agell. Tore Sigeman författade under 1977-2012 kapitlet om arbetsrätt. Sedan 2010 är Christina Ramberg ansvarig för revidering av boken.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 264 kr
 Letar efter nypriser..