Chick lit : Från glamour till vardagsrealism
ISBN9789170186196
FormatHäftad
FörfattareMaria Nilson
Publiceringsår2008-07-10
FörlagBTJ Förlag
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2008-07-10

Chick lit : Från glamour till vardagsrealism

av Maria Nilson

 • ISBN: 9789170186196
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-07-10
 • Förlag: BTJ Förlag
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Merima D
  239 kr

  Bra skick

Om Chick lit : Från glamour till vardagsrealism

Boken Chick lit : Från glamour till vardagsrealism släpptes år 2008 och är skriven av Maria Nilson.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget BTJ Förlag.

Köp Chick lit : Från glamour till vardagsrealism begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

1996 kom Bridget Jones dagbok ut i Storbritannien och en ny litterär genre var född: chick lit! Under åren som följt har en strid ström författare travat i Bridgets fotspår och genren har utvecklats och expanderat. Idag skriver även svenska författare i genren: Martina Haag, Emma Hamberg, Kajsa Ingemarsson och Denise Rudberg är bästsäljare i storformat. Men vad är chick lit? De flesta skulle nog säga att det är humoristiska romaner om kvinnor i 30-årsåldern som letar efter kärleken, men det är att göra det lätt för sig. Det är mer komplicerat än så! Maria Nilson, litteraturvetare med genusglasögon, försöker besvara frågan i sin bok. Hon gör en gedigen genomgång av genren och studerar bl a motiv, personskildring och olika undergenrer, men tittar också på vem som läser chick lit-romaner och varför. Hennes redogörelse och analys är både underhållande och tänkvärd och boktipsen flödar. Avslutningsvis porträtterar Maria Nilson en rad svenska och översatta författare, såväl välkända som mindre kända.Omslag: Pia Alfredsson

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 239 kr
Ny från 189 kr