Cash Management för företag
ISBN9789144042848
Upplaga9
FormatHäftad
FörfattareClaes-Göran Larsson, Lars F Hammarlund, Per MacKén, Sven-Erik Jacobson
Publiceringsår2005-03-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor190
SpråkSvenska

Häftad • 2005-03-24

Cash Management för företag

av Claes-Göran Larsson, Lars F Hammarlund, Per MacKén och Sven-Erik Jacobson

 • ISBN: 9789144042848
 • Upplaga: 9
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-03-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 190
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Tobias H
  159 kr

  Ny

Om Cash Management för företag

Boken Cash Management för företag släpptes år 2005 och är skriven av Claes-Göran Larsson, Lars F Hammarlund, Per MacKén och Sven-Erik Jacobson.

Den består av 190 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Cash Management för företag begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok är en klassiker som vi nu erbjuder i ny skepnad. Sedan Claes-Göran Larsson skrev första upplagan år 1982 har boken haft en unik ställning på den svenska marknaden. Den efterfrågas i utbildningar och kurser och täcker mycket av den enorma efterfrågan på kunskap inom cash management som finns på marknaden. Den nya upplagan av Cash Managemanent för företag breddar och fördjupar ämnet, som här definieras som hantering av likvida medel. De ämnesområden som behandlas i boken utgår från företagets betalningsströmmar och visar på potentialen med att arbeta med väl genomtänkta Cash management-rutiner. Författarna har gjort en betydande breddning av innehållet och lagt det på en nivå som ger läsaren full behållning, relevant kunskap och nya insikter inom området. En modern bok med ett modernt synsätt på cash management som vänder sig till universitet och högskolor, ekonomi- och finans avdelningar inom både större och mindre företag, arbetsmarknadens organisationer, offentlig verksamhet, bank och försäkring, revisorer och redovisningskonsulter m.fl. Boken fungerar utomordentligt som underlag för cash managementförbättringar, som ett hjälpmedel i vardagen och som uppslagsverk.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr