Caminando 1 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan
ISBN9789127437142
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2014-06-16
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2014-06-16

Caminando 1 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan

 • ISBN: 9789127437142
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-06-16
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -56% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Matilda D
  259 kr

  Bra skick

 • Daniella M
  359 kr

  Ny

 • Daniel M
  399 kr

  Bra skick

Om Caminando 1 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan

Boken Caminando 1 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan släpptes år 2014.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Caminando 1 Lärobok inkl ljud, fjärde upplagan begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 300 kr (56%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Caminando - nya upplagan är komplett!Caminando står för trygghet och kvalitet i klassrummet. Nu är den omarbetade upplagan komplett. Den nya generationens Caminando ger dig konkreta verktyg för modern undervisning.Det här är nytt:Ingen CD - alla ljudinspelningar onlineTydliga mål för varje enhetLångsammare progressionFokus på strategier och formativt lärandeNyskrivna texter och uppgifterModern teknik ihop med beprövad metodikFärdighetsprov och bedömningsstöd för alla kurserAlla elever ska klara kursenCaminando har tydliga mål och delmål. Böckerna bygger språket steg för steg med beprövad metodik och mycket repetition så att alla elever ska klara kursen. Det finns stöttande verktyg och möjlighet att arbeta formativt i varje enhet.Fokus på kommunikationUnikt för Caminando är att människor och miljöer är autentiska. Texterna ger nyanserade insikter om livet i den spansktalande världen. Uppgifterna är kommunikativa. Här finns gott om hörövningar, frasträning och rollspel som skapar aktivitet och engagemang.Individanpassade allt-i-ett-böckerI Caminando finns texter, övningar, facit, självdiagnoser, översättning av texterna och ordlistor på samma ställe. Hörövningar, inlästa texter och webbövningar ingår i böckerna.Caminando 5 helt på spanskaMed Caminando 5 förbereds dina elever att ta sig ut i världen. Arbeta tematiskt eller färdighetsbaserat med bland annat CV, nyheter och debatter. Här finns både autentiska och specialskrivna texter, i tydliga genrer.LärarhandledningExtra träning med hörövningar, webbövningar, inlästa texter och pratkortBedömningOrd- och grammatiktest för varje enhetBedömningsstöd för större uppgifterEn gedigen provbank med färdighetsprov och matriser.TipsUndervisningstipsTips för vidare arbete med varje enhetInteraktiv bokI den interaktiva boken finns inlästa texter, hörövningar och webbövningar på ett och samma ställe.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 234 kr   Spara 56% mot nypris
Ny från 534 kr