CALFEM - A finite element toolbox Version 3.4
ISBN9789188558237
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareKarl-Gunnar Olsson, Ola Dahlblom, Anders Olsson, Per Erik Austrell, Jonas Lindemann
Publiceringsår2004
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor384
SpråkEngelska

Häftad • 2004

CALFEM - A finite element toolbox Version 3.4

av Karl-Gunnar Olsson, Ola Dahlblom, Anders Olsson, Per Erik Austrell och Jonas Lindemann

 • ISBN: 9789188558237
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 384
 • Språk: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Per H
  209 kr

  Bra skick

Om CALFEM - A finite element toolbox Version 3.4

Boken CALFEM - A finite element toolbox Version 3.4 släpptes år 2004 och är skriven av Karl-Gunnar Olsson, Ola Dahlblom, Anders Olsson, Per Erik Austrell och Jonas Lindemann.

Den består av 384 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp CALFEM - A finite element toolbox Version 3.4 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Programet CALFEM är ett interaktivt hjälpmedel för inlärning av finita elementmetoden (FEM). Programmet är utformat som en toolbox till MATLAB. Manualen innehåller beskrivning av de funktioner som ingår i CALFEM och även en del centrala MATLAB-funktioner. Utöver detta finns ett antal genomräknade exempel. CALFEM, tillsammans med manualen, är avsett som komplement till kurslitteratur som behandlar exempelvis elementbaserad analys av ramar och fackverk, finita elementmetoden och strukturdynamik. Programmet CALFEM är utvecklat vid Avdelningen för byggnadsmekanik vid Lunds Tekniska Högskola. För beskrivning av programmet hänvisas till http://www.byggmek.lth.se/Calfem.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr