C++ direkt
ISBN9789144076034
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2011-08-18
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor656
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-18

C++ direkt

 • ISBN: 9789144076034
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 656
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Stefan J
  359 kr

  Bra skick

 • Alexander B
  380 kr

  Ny

Om C++ direkt

Boken C++ direkt släpptes år 2011.

Den består av 656 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp C++ direkt begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna upplaga av C++ direkt är baserad på den standard för C++ som togs fram 2011. Hela C++ beskrivs i boken – från de allra enklaste ting till de mest avancerade konstruktionerna. Även det bibliotek med generiska standardklasser och standardalgoritmer som ingår i standarden beskrivs utförligt.Boken följer den enkla principen: Programmera i C++ direkt! Den förutsätter inte att man tidigare kan C eller något annat programspråk.C++ direkt vänder sig både till nybörjare i inledande kurser i programmeringsteknik och till läsare med tidigare programmeringserfarenhet.C++ direktär lättläst och pedagogiskbeskriver även avancerade konstruktioner i C++behandlar nya konstruktioner från den standard som togs fram 2011använder de generiska standardklasserna som en naturlig del av språketbehandlar objektorienterad programutvecklingdiskuterar datastrukturer och algoritmerinnehåller en mängd exempel och övningar

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr