Byråkrati - teoretiker, kritiker och försvarare
ISBN9789147089161
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAlexander Styhre
Publiceringsår2009-02-17
FörlagLiber
Antal sidor164
SpråkSvenska

Häftad • 2009-02-17

Byråkrati - teoretiker, kritiker och försvarare

av Alexander Styhre

 • ISBN: 9789147089161
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-02-17
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 164
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josephine F
  109 kr

  Bra skick

 • Josephine O
  109 kr

  Bra skick

 • Agnes T
  139 kr

  Bra skick

 • Josephine F
  159 kr

  Bra skick

 • Josephine F
  159 kr

  Bra skick

 • Vendela C
  189 kr

  Ny

Om Byråkrati - teoretiker, kritiker och försvarare

Boken Byråkrati - teoretiker, kritiker och försvarare släpptes år 2009 och är skriven av Alexander Styhre.

Den består av 164 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Byråkrati - teoretiker, kritiker och försvarare begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Byråkratin är den vanligaste organisationsformen i vårt samhälle. Det är också den kanske mest kritiserade. Byråkratier framställs ofta som stelbenta miljöer med ineffektiva handläggare. Med denna bok vill författaren ge en mer balanserad och rättvisande bild av den roll byråkratimodellen har haft och alltjämt har i dagens samhälle. Polemiken mellan byråkratins kritiker och försvarare är en viktig utgångspunkt i diskussionen. I boken visas också hur byråkratin har gett upphov till nya organisationsformer.Läs merInom organisationsteorin har man på senare år börjat tala om ”postbyråkratiska organisationer”. I det avslutande kapitlet behandlas framtidsutsikterna för byråkratibegreppet. Byråkrati – teoretiker, kritiker och försvarare kan ses som en allmän introduktion till begreppet byråkrati, men även till organisationsteorifältet.Sagt om boken”Det här är en intressant bok om ett aktuellt och högst relevant men i hög grad missförstått ämne. På ett tankeväckande sätt lyckas Alexander Styhre fånga den komplexa karaktären hos begreppet byråkrati och gör en kvalificerad och kritisk granskning av både negativa och positiva perspektiv som förts fram i annan litteratur. Det är en användbar bok, både som kurslitteratur och som stimuli för intellektet.” Jannis Kallinikos, professor, London School of EconomicsOm författarnaAlexander Styhre är professor i företagsekonomi, inriktning organisation och management, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr