Byggstyrning
ISBN9789147050826
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2002-08-21
FörlagLiber AB
Antal sidor344
SpråkSvenska

Häftad • 2002-08-21

Byggstyrning

 • ISBN: 9789147050826
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-08-21
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 344
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maja W
  209 kr

  Bra skick

Om Byggstyrning

Boken Byggstyrning släpptes år 2002.

Den består av 344 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Byggstyrning begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Byggentreprenören lägger grunden för en bra byggstyrning redan i kalkylskedet genom en välstrukturerad kostnadsberäkning och en realistisk produktionstidplan. Planeringen förfinas och kompletteras före byggstart och utgör tillsammans med projektets ekonomiska budget ett handlingsprogram som ska följas under byggskedet. Uppföljning och kontroll gör det därefter möjligt att styra byggproduktionen mot målen. Behovet inom byggindustrin av goda kunskaper i produktionsplanering och byggstyrning har blivit mycket stort, främst genom de allt högre kraven på kvalitetssäkring, men också på grund av byggobjektens ökade komplexitet. Boken Byggstyrning passar för alla dem som behöver skaffa sig dessa kunskaper. Denna nya upplaga av boken är i stora delar omarbetad. Ervin Révai har svarat för huvuddelen av det nya innehållet. Han delar med sig av sin gedigna kunskap och erfarenhet när det gäller praktisk tillämpning av hur systematisk produktionsplanering bör genomföras i byggandets olika skeden. Utförlig innehållsförteckning finns på www.ingenjor.liber.se

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr
 Letar efter nypriser..