Byggnadsmaterial - Uppbyggnad, tillverkning och egenskaper
ISBN9789144027388
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattarePer Gunnar Burström
Publiceringsår2006-12-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor562
SpråkSvenska

Inbunden • 2006-12-05

Byggnadsmaterial - Uppbyggnad, tillverkning och egenskaper

av Per Gunnar Burström

 • ISBN: 9789144027388
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2006-12-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 562
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Camilla B
  409 kr

  Ny

 • Hanna A
  409 kr

  Bra skick

 • Ida B
  439 kr

  Bra skick

Om Byggnadsmaterial - Uppbyggnad, tillverkning och egenskaper

Boken Byggnadsmaterial - Uppbyggnad, tillverkning och egenskaper släpptes år 2006 och är skriven av Per Gunnar Burström.

Den består av 562 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Byggnadsmaterial - Uppbyggnad, tillverkning och egenskaper begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 409 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Byggbranschen använder ett mycket stort antal material, vars sammanlagda värde uppgår till drygt 40 % av den totala byggkostnaden. De allra flesta av dessa material behandlas i denna bok. I de första elva kapitlen beskrivs och definieras materialens viktigaste egenskaper. Där behandlas bl.a. värme- och fuktfrågor, hållfasthet, beständighet och egenskaper vid brand. I de övriga kapitlen behandlas de olika materialen var för sig. Där beskrivs deras tillverkning, egenskaper och användningsområden. Ett stort antal praktiska exempel visar på både lämpliga och olämpliga användningsområden. I flera kapitel finns även beräkningsexempel inklusive lösningar. De båda avslutande kapitlen behandlar byggnadsmaterialens miljöpåverkan och principerna för materialval. Bokens målgrupp är studenter på de tekniska högskolornas/universitetens bygginriktade program och programmen för arkitektur, brand ingenjör samt lantmäteri. En annan viktig målgrupp är studenter på de treåriga ingenjörsprogrammens bygginriktade utbildningar. Boken bör även kunna vara till stor nytta för arkitekter, konsulter, entreprenörer, byggherrar och förvaltare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 409 kr
 Letar efter nypriser..