Byggnadsmaterial
ISBN9789144011769
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattarePer Gunnar Burström
Publiceringsår2001-06-01
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor546
SpråkSvenska

Häftad • 2001-06-01

Byggnadsmaterial

av Per Gunnar Burström

 • ISBN: 9789144011769
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-06-01
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 546
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • John P
  109 kr

  Bra skick

Om Byggnadsmaterial

Boken Byggnadsmaterial släpptes år 2001 och är skriven av Per Gunnar Burström.

Den består av 546 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Byggnadsmaterial begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Byggbranschen använder ett mycket stort antal material, som f.n. förekommer i ca 51 000 olika byggvaror. Den sammanlagda kostnaden för materialen uppgår till drygt 40 procent av den totala byggkostnaden. Denna bok behandlar alla typer av byggnadsmaterial. I de inledande kapitlen genomgås alla generella egenskaper och exemplifieringar kopplas till olika material. Därefter behandlas de olika materialen kapitelvis, där deras uppbyggnad, tillverkning och egenskaper beskrivs. På så sätt erhålls en grundläggande förståelse, som är en viktig förutsättning vid t.ex. val av material eller vid bedömning av egenskaper i samband med återvinning av material. Även då s.k. ekologiskt byggande diskuteras är denna kunskap en viktig förutsättning om riktiga överväganden skall kunna göras. För att underlätta förståelsen finns i vissa kapitel enkla tillämpningsexempel inklusive lösningar. Boken vänder sig i första hand till studenter på de tekniska högskolornas program för väg- och vattenbyggnad, arkitektur, lantmäteri samt brandingenjörslinjen. Boken kan till valda delar även användas på de bygginriktade utbildningarna på högskolornas treåriga ingenjörslinjer samt på industridesignutbildningar. Dessutom bör boken kunna vara till god hjälp för yrkesverksamma arkitekter och konsulter, entreprenörer, byggherrar samt förvaltare. En övningsbok planeras utkom hösten 2001.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr
 Letar efter nypriser..