Byggnaders klimatskärm : fuktsäkerhet, energieffektivitet, beständighet
ISBN9789144082837
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2012-04-27
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor306
SpråkSvenska

Häftad • 2012-04-27

Byggnaders klimatskärm : fuktsäkerhet, energieffektivitet, beständighet

  • ISBN: 9789144082837
  • Upplaga: 2
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2012-04-27
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 306
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Byggnaders klimatskärm : fuktsäkerhet, energieffektivitet, beständighet

Boken Byggnaders klimatskärm : fuktsäkerhet, energieffektivitet, beständighet släpptes år 2012.

Den består av 306 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken visar hur man utgående från definierade funktionskrav för byggnadsdelar bygger upp en byggnads klimatskärm och samtidigt uppfyller föreskrivna mål om fuktsäkerhet, energieffektivitet och beständighet. Genom att utformningen relaterar till funktionskrav öppnas möjligheter för nytänkande och kreativa lösningar för såväl material som utföranden. Genomgång av belastningar och principer för att ta hand om dem i klimatskärmen utgör därmed ett betydelsefullt underlag. Senaste byggnormer utifrån EU:s direktiv om byggnader med mycket hög energiprestanda (nära-nollenergibyggnader) uttryckt i primär energi är vägledande för hur klimatskärmen optimeras mot uppsatta mål om energieffektiva och hållbara byggnader. Typiska isoleringsvärden för byggnadsdelar och deras samband med fönsterareor visas och normerade beräkningsmetoder för energiprestanda och U-värdesbestämningar gås igenom. Bokens fokus ligger på funktionsrelaterade byggnadstekniska utföranden, ren teoribeskrivning och övningsräkning är därför nedtonat. För den som söker mer teoretiska beskrivningar och övningsräkning hänvisas till boken Tillämpad byggnadsfysik av samma författare. Denna bok lämpar sig väl som lärobok inom husbyggnadsteknik för civilingenjörer och arkitekter, ingenjörer, mäklare m.fl., och kan med fördel användas som referens och handbok av yrkesverksamma personer inom hela byggbranschen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..