Byggnaden som system
ISBN9789154060207
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareEnno Abel
Publiceringsår2008-11-13
FörlagForskningsrådet Formas
Antal sidor296
SpråkSvenska

Häftad • 2008-11-13

Byggnaden som system

av Enno Abel

 • ISBN: 9789154060207
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-11-13
 • Förlag: Forskningsrådet Formas
 • Antal sidor: 296
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daniel A
  179 kr

  Bra skick

Om Byggnaden som system

Boken Byggnaden som system släpptes år 2008 och är skriven av Enno Abel.

Den består av 296 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Forskningsrådet Formas.

Köp Byggnaden som system begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bra inomhusklimat och effektiv energianvändning är av yttersta vikt när nya hus ska byggas. Ny teknik har fått ner behovet av energi för uppvärming till ungefär hälften sedan 70-talet. Men elförbrukningen har ökat kraftigt. Här presenterar författarna en systematisk helhetssyn att både spara energi och åstadkomma ett behagligt inneklimat när nya hus utformas eller gamla renoveras. Byggteknik och installationsteknik måste harmoniseras genom en balansakt som kräver mycket kunnande. I BYGGNADEN SOM SYSTEM delar författarna med sig av sitt gedigna kunnande och mångåriga erfarenheter till dagens engagerade byggare. I denna andra och reviderade upplaga har ett förtydligande avsnitt om systemgränser tillfogats och boken försetts med ett index.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 179 kr