Byggledning - Projektering
ISBN9789144105727
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareStefan Olander, Bengt Hansson, Anne Landin, Radhlinah Aulin, Urban Persson
Publiceringsår2015-06-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor606
SpråkSvenska

Häftad • 2015-06-10

Byggledning - Projektering

av Stefan Olander, Bengt Hansson, Anne Landin, Radhlinah Aulin och Urban Persson

 • ISBN: 9789144105727
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-06-10
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 606
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Gabriel F
  409 kr

  Ny

Om Byggledning - Projektering

Boken Byggledning - Projektering släpptes år 2015 och är skriven av Stefan Olander, Bengt Hansson, Anne Landin, Radhlinah Aulin och Urban Persson.

Den består av 606 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Byggledning - Projektering begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 250 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Byggprojekt är ofta komplicerade, med många viljor inblandade och dessutom lagar, förordningar och branschpraxis att ta hänsyn till. Hur ska man kunna uppfylla ekonomiska och tidsmässiga mål och samtidigt mål för kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Den här boken ger dig kunskap och vägledning – men jobbet görs där ute, i verkligheten.Byggledning – projektering är första boken i en serie läroböcker och övningsböcker i ämnet byggledning. Tillsammans med Byggledning – produktion och Byggledning – förvaltning täcker den in de kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna leda byggprocessen på ett effektivt sätt mot beställarens mål. Böckerna riktar sig till dig som ska verka i bygg- och fastighetssektorn och till dig som redan är verksam i byggprocessen och behöver fräscha upp dina kunskaper.Övningsböckerna innehåller dels faktamässiga uppgifter som besvaras med hjälp av respektive lärobok, dels utvecklande uppgifter där lösningen får sökas i vidare kontexter samt tillämpade uppgifter som baseras på konkreta byggprojekt.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 250 kr