Bygga broar och öppna dörrar : att läsa, skriva och samtala om texter i förskola och skola
ISBN9789147117192
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLena Kåreland, Carina Fast, Lars Brink, Kerstin Bergöö, Monica Axelsson
Publiceringsår2016-11-21
FörlagLiber AB
Antal sidor220
SpråkSvenska

Häftad • 2016-11-21

Bygga broar och öppna dörrar : att läsa, skriva och samtala om texter i förskola och skola

av Lena Kåreland, Carina Fast, Lars Brink, Kerstin Bergöö och Monica Axelsson

 • ISBN: 9789147117192
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-11-21
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 220
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Robert J
  288 kr

  Bra skick

Om Bygga broar och öppna dörrar : att läsa, skriva och samtala om texter i förskola och skola

Boken Bygga broar och öppna dörrar : att läsa, skriva och samtala om texter i förskola och skola släpptes år 2016 och är skriven av Lena Kåreland, Carina Fast, Lars Brink, Kerstin Bergöö och Monica Axelsson.

Den består av 220 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Bygga broar och öppna dörrar : att läsa, skriva och samtala om texter i förskola och skola begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 288 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken diskuterar och problematiserar skilda perspektiv på det språk- och kunskapsarbete som sker tillsammans med barnen i förskola och skolan. Författarna visar hur barn kan få arbeta som kodknäckare, meningsskapare, textbrukare och kritiska analytiker. Boken hjälper läraren att förstå hur man både kan bygga broar till barns språk- och textvärldar och öppna dörrar för barn att göra nya erfarenheter och möta nya textvärldar.Läs merDenna nya upplaga är uppdaterad enligt Lgr 11 och innehåller också ett helt nytt kapitel om hur barns berättande idag tar sig nya former. De digitala hjälpmedlen förändrar sättet barnen skriver och kommunicerar på och det behöver skolan förhålla sig till.Boken riktar sig framför allt till studenter vid lärarutbildningen och till lärare i förskola och skolans tidiga år. Fokus i boken ligger på svenskämnena, men kan med fördel läsas av alla lärare som är verksamma inom förskola och skola.Om författarnaBokens huvudredaktör Karin Jönsson är universitetslektor i svenska med didaktisk inriktning vid Malmö högskola. Medförfattarna har alla gedigna kunskaper inom sina specialområden och har undervisat vid olika högskolor och universitet. Flera har lång erfarenhet som lärare i grundskolan.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 288 kr
 Letar efter nypriser..