Bygg och konstruktion i förskolan
ISBN9789197659819
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMia Mylesand
Publiceringsår2007-08-06
FörlagLärarförbundets förlag
Antal sidor123
SpråkSvenska

Häftad • 2007-08-06

Bygg och konstruktion i förskolan

av Mia Mylesand

 • ISBN: 9789197659819
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-08-06
 • Förlag: Lärarförbundets förlag
 • Antal sidor: 123
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare -45% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara K
  139 kr

  Bra skick

 • Sofie Å
  159 kr

  Bra skick

 • Sara K
  159 kr

  Bra skick

 • Samira F
  159 kr

  Ny

Om Bygg och konstruktion i förskolan

Boken Bygg och konstruktion i förskolan släpptes år 2007 och är skriven av Mia Mylesand.

Den består av 123 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Lärarförbundets förlag.

Köp Bygg och konstruktion i förskolan begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 116 kr (45%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bygg och konstruktion är ett av de språk barnen i förskolan kan använda när de utforskar sin omvärld och skapar sin egen identitet. Ett verktyg de har tillgång till för att bygga förståelse för olika fenomen i samhället. Det handlar om bild och skapande, estetik och geometri, matematik och språk, empati och förhållningssätt. Allt hör ihop och alla delar är lika viktiga. Bygghörnan ska vara en mötesplats för alla barn, oavsett kön eller ålder. Ansvaret för att det blir så ligger hos pedagogen, som skapar förutsättningarna för barnen. Mia Mylesand beskriver hur arbetet med bygg och konstruktion under många år har växt fram på den förskola där hon arbetar. Hon ger i text och ett 50-tal fotografier idéer på hur man som en närvarande pedagog kan gå in och ge barnen större och större utmaningar. Mia Mylesand är förskollärare och föreläsare. Hon arbetar som ateljerista och datapedagog på förskolan Trollet i Kalmar, och har under många år intresserat sig för ämnet bygg och konstruktion, speciellt ur ett jämställdhets-perspektiv. Inspiration till Mias arbete kommer från Reggio Emilias förhållningssätt. År 2004 fick Mia Mylesand Ulla-Britta Bruunstipendiet och 2007 Loris Malaguzzipriset.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 139 kr   Spara 45% mot nypris
Ny 255 kr