Budget och budgetering, bok med eLabb
ISBN9789147112029
Upplaga2
FormatÖvrigt
FörfattareHåkan Kullvén
Publiceringsår2015-01-08
FörlagLiber AB
Antal sidor139
SpråkSvenska

Övrigt • 2015-01-08

Budget och budgetering, bok med eLabb

av Håkan Kullvén

 • ISBN: 9789147112029
 • Upplaga: 2
 • Format: Övrigt
 • Publiceringsår: 2015-01-08
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 139
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Michel R
  309 kr

  Ny

Om Budget och budgetering, bok med eLabb

Boken Budget och budgetering, bok med eLabb släpptes år 2015 och är skriven av Håkan Kullvén.

Den består av 139 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Budget och budgetering, bok med eLabb begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varför är budgeten ett så centralt verktyg för de flesta företag? Hur byggs företagets budgetar upp? Hur ser budgetprocessen ut, och varför ser den ut som den gör? I Budget och budgetering behandlas det kanske mest mångsidiga och användbara av alla de verktyg som finns i den företagsekonomiska verktygslådan. Läs mer Boken behandlar de grundläggande modellerna för budgetering, och genom ett stort antal övningar och exempel från företag och andra organisationer visas den praktiska användningen upp. Boken tar också upp den kritik som framförs mot budgeteringen och de anpassningar som kan göras för att budgeteringen ska skapa ännu mer värde för företaget. Om författarna Håkan Kullvén är universitetslektor och arbetar på avdelningen för Industriell teknik på Ångströmlaboratoriet vid Uppsala universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr
 Letar efter nypriser..