Brotten mot person och förmögenhetsbrotten
ISBN9789176787717
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareNils Jareborg, Sandra Friberg
Publiceringsår2010-11-15
FörlagIustus
Antal sidor331
SpråkSvenska

Häftad • 2010-11-15

Brotten mot person och förmögenhetsbrotten

av Nils Jareborg och Sandra Friberg

 • ISBN: 9789176787717
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-11-15
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 331
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Desideria Å
  309 kr

  Bra skick

Om Brotten mot person och förmögenhetsbrotten

Boken Brotten mot person och förmögenhetsbrotten släpptes år 2010 och är skriven av Nils Jareborg och Sandra Friberg.

Den består av 331 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Brotten mot person och förmögenhetsbrotten begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Brotten mot person och förmögenhetsbrotten är i första hand avsedd att fungera som lärobok i den akademiska straffrättsundervisningen, men den är också väl ägnad att användas som handbok i det praktiska rättslivet. I boken ges en innehållsrik, koncis framställning av brotten mot person (BrB kap. 3-7), förmögenhetsbrotten (BrB kap. 8-12) samt vissa specialstraffrättsliga brott av liknande art. Relativt sett stort utrymme ägnas åt förmögenhetsbrotten, vilka ofta anses svårtillgängliga till sin uppbyggnad eftersom de förutsätter ett samspel med civilrättslig lagstiftning samtidigt som begreppsbildningen inte alltid är densamma som där. Boken utgör den tredje delen i den bokserie, som givits namnet Svensk straffrätt, och den är avsedd att användas tillsammans med läroboken Kriminalrättens grunder (del I). I Kriminalrättens grunder behandlas straffrättens allmänna läror och de frågor som alltid måste besvaras vid bedömande av huruvida brott har förövats.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr