Brotten mot allmänheten och staten
ISBN9789176788103
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMagnus Ulväng, Nils Jareborg, Sandra Friberg, Petter Asp
Publiceringsår2012-02-03
FörlagIustus
Antal sidor312
SpråkSvenska

Häftad • 2012-02-03

Brotten mot allmänheten och staten

av Magnus Ulväng, Nils Jareborg, Sandra Friberg och Petter Asp

 • ISBN: 9789176788103
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-02-03
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 312
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Desideria Å
  309 kr

  Bra skick

Om Brotten mot allmänheten och staten

Boken Brotten mot allmänheten och staten släpptes år 2012 och är skriven av Magnus Ulväng, Nils Jareborg, Sandra Friberg och Petter Asp.

Den består av 312 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Brotten mot allmänheten och staten begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 250 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Brotten mot allmänheten och staten är i första hand avsedd att fungera som lärobok i den akademiska straffrättsundervisningen, men den är också väl ägnad att användas som grundläggande handbok i det praktiska rättslivet. I boken ges en innehållsrik men ändå koncis framställning av brotten mot allmänheten (BrB kap. 13-15), de viktigare brotten mot staten (som återfinns i BrB kap. 16, 17, 19 och 20), terroristlagstiftningen och de särskilda regler som gäller för straffrättsligt ansvar enligt tryck- och yttrandefrihetslagstiftningen. Boken utgör den fjärde delen i den bokserie, som givits namnet Svensk straffrätt, och den är avsedd att användas tillsammans med läroboken Kriminalrättens grunder (del I). I Kriminalrättens grunder behandlas straffrättens allmänna läror och de frågor som alltid måste besvaras vid bedömande av huruvida brott har förövats.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 250 kr
 Letar efter nypriser..