Brott och straff i affärslivet : en lärobok för ekonomer
ISBN9789176786796
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareSuzanne Wennberg, Madeleine Leijonhufvud
Publiceringsår2007-12-20
FörlagIustus
Antal sidor152
SpråkSvenska

Häftad • 2007-12-20

Brott och straff i affärslivet : en lärobok för ekonomer

av Suzanne Wennberg och Madeleine Leijonhufvud

 • ISBN: 9789176786796
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-12-20
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 152
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lisa X
  204 kr

  Bra skick

Om Brott och straff i affärslivet : en lärobok för ekonomer

Boken Brott och straff i affärslivet : en lärobok för ekonomer släpptes år 2007 och är skriven av Suzanne Wennberg och Madeleine Leijonhufvud.

Den består av 152 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Brott och straff i affärslivet : en lärobok för ekonomer begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 204 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ekonomer, inte minst revisorer, måste veta var gränserna går mellan det som är straffbart och straffritt i affärsverksamhet. I denna bok behandlas ett urval av brott som förekommer inom företagen och som riktas mot leverantörer, kunder och allmänhet, brott mot huvudmannen, brott mot borgenärer samt brott riktade mot staten. Framställningen kompletteras med belysande rättspraxis, framför allt från Högsta domstolen. Grunderna för det straffrättsliga ansvarssystemet presenteras. Vidare utreds den känsliga frågan vem eller vilka personer inom ett företag som har att bära det straffrättsliga ansvaret för verksamhet som innefattar brott. Boken riktar sig såväl till revisorer och andra ekonomer som till studerande inom olika ekonomutbildningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 204 kr
 Letar efter nypriser..