Bra matematik för alla - Nödvändig för elever med inlärningssvårigheter
ISBN9789144024028
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareGudrun Malmer
Publiceringsår2002-04-08
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2002-04-08

Bra matematik för alla - Nödvändig för elever med inlärningssvårigheter

av Gudrun Malmer

 • ISBN: 9789144024028
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-04-08
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anki A
  159 kr

  Bra skick

 • Regina M
  199 kr

  Bra skick

 • Therese J
  204 kr

  Bra skick

 • Andrea O
  259 kr

  Ny

 • Hanna L
  259 kr

  Ny

Om Bra matematik för alla - Nödvändig för elever med inlärningssvårigheter

Boken Bra matematik för alla - Nödvändig för elever med inlärningssvårigheter släpptes år 2002 och är skriven av Gudrun Malmer.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Bra matematik för alla - Nödvändig för elever med inlärningssvårigheter begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Författaren ger i denna bok – nu i en något omarbetad och kompletterad upplaga – beskrivningar av och synpunkter på faktorer som kan orsaka inlärningssvårigheter, företrädesvis matematiksvårigheter. Framför allt betonas vikten av förebyggande åtgärder – att skapa förutsättningar för en gynnsam inlärning för alla elever, särskilt för dem som av olika anledningar behöver en mer tillrättalagd undervisning.Boken innehåller många praktiska förslag på hur matematikundervisningen i grundskolan kan utformas mot ett ökat elevengagemang, där laborativt arbete och undersökande aktiviteter i kombination med reflekterande samtal och diskussioner blir naturliga och självklara inslag. För att understryka språkets stora betydelse beskriver författaren i denna upplaga såväl testmaterialet Analys av läsförståelse i Problemlösning som datorprogrammet Logik i matematik. Dessa båda nytillkomna hjälpmedel kan bidra till att göra läraren ännu mer uppmärksam på vikten av att ägna tid åt såväl språkliga övningar som logiskt tänkande. Boken vänder sig främst till lärare och blivande lärare, men kan också läsas av andra som önskar fördjupa sig i matematikdidaktiska frågor. Framställningen präglas av både humor och värme.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr