Bortom bråk och hårt klimat - om att utveckla social förmåga i skola och förskola
ISBN9789188298386
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareOlle Åhs
Publiceringsår1998-05-20
FörlagLiber AB
Antal sidor144
SpråkSvenska

Häftad • 1998-05-20

Bortom bråk och hårt klimat - om att utveckla social förmåga i skola och förskola

av Olle Åhs

 • ISBN: 9789188298386
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998-05-20
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 144
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kerstin S
  109 kr

  Ny

Om Bortom bråk och hårt klimat - om att utveckla social förmåga i skola och förskola

Boken Bortom bråk och hårt klimat - om att utveckla social förmåga i skola och förskola släpptes år 1998 och är skriven av Olle Åhs.

Den består av 144 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Bortom bråk och hårt klimat - om att utveckla social förmåga i skola och förskola begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Många av dagens svårigheter att skapa ett positivt klimat i skola och förskola kan undanröjas om man som pedagog är klar över vilka grundläggande psykologiska behov som måste tillgodoses för att människor skall kunna utvecklas och växa. För att känna sig motiverad att försöka ändra ett destruktivt beteende krävs en kärleksfull omgivning med såväl positiva förväntningar som kompetens i konflikthantering och samtalsteknik. Med utgångspunkt i involveringspedagogikens teori erbjuder författaren en metodik där ett medvetet förhållningssätt och olika typer av samtal förmår utveckla en positiv och varm anda i barngrupper, skolklasser och arbetslag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr
 Letar efter nypriser..