Börja berätta! : om sagor och berättande samt sagotips i olika genrer
ISBN9789170186547
Upplaga4
FormatHäftad
Publiceringsår2009-09-14
FörlagBTJ Förlag
Antal sidor291
SpråkSvenska

Häftad • 2009-09-14

Börja berätta! : om sagor och berättande samt sagotips i olika genrer

 • ISBN: 9789170186547
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-09-14
 • Förlag: BTJ Förlag
 • Antal sidor: 291
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ebba S
  259 kr

  Ny

Om Börja berätta! : om sagor och berättande samt sagotips i olika genrer

Boken Börja berätta! : om sagor och berättande samt sagotips i olika genrer släpptes år 2009.

Den består av 291 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget BTJ Förlag.

Köp Börja berätta! : om sagor och berättande samt sagotips i olika genrer begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Av Kerstin Auraldsson, Christina Claesson, Carina Fast, Claes Hylinger, Anne-Marie Karlsson, Janne Lundström, Harriette Söderblom och Monica Zak. Börja berätta! fjärde upplagan. Denna nya omarbetade upplaga är, precis som de föregående, en inspirationskälla för alla som vill börja berätta: lärare, förskollärare, bibliotekspersonal, sagostundsledare, föräldrar. De två första upplagorna behandlade framför allt sagoberättande för barn, men perspektivet har efterhand vidgats till berättande för såväl barn som vuxna och berättandet är inte enbart begränsat till sagor. På olika sätt har världen idag kommit oss närmare, och detta avspeglas genom att tre kapitel om sagor och berättelser i andra kulturer än den västerländska ingår. I denna nya upplaga har även tillkommit ett kapitel om berättandet i Sverige skrivet av Mats Rehnman, en av centralgestalterna bakom den explosionsartade utveckling som ägt rum inom svensk berättarkonst sedan mitten av 80-talet och som fortsätter med oförminskad kraft. Samtliga artiklar är reviderade och uppdaterade liksom den avslutande kommenterade sagoförteckningen som ger tips på sagor i olika användbara och efterfrågade ämnen. Omslag: Hans Arnold.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr