Bonniers svenska ordbok
ISBN9789100577049
Upplaga8
FormatInbunden
FörfattareClaes Gustavsson
Publiceringsår2002-09-12
FörlagBonnierförlagen
Antal sidor704
SpråkSvenska

Inbunden • 2002-09-12

Bonniers svenska ordbok

av Claes Gustavsson

 • ISBN: 9789100577049
 • Upplaga: 8
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2002-09-12
 • Förlag: Bonnierförlagen
 • Antal sidor: 704
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Iara F
  229 kr

  Ny

Om Bonniers svenska ordbok

Boken Bonniers svenska ordbok släpptes år 2002 och är skriven av Claes Gustavsson.

Den består av 704 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bonnierförlagen.

Köp Bonniers svenska ordbok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 229 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bonniers svenska ordbok föreligger här i sin åttonde reviderade upplaga, nu utvidgad med ca 700 nya ord. Som alltid praktisk, förnuftig och lättläst. Bonniers svenska ordbok värnar om de inhemska orden, både vardagliga, högtidliga och ålderdomliga. Samtidigt är den öppen för alla nya och främmande ord som bidrar till att berika vårt språk. Därför samsas i Bonniers svenska ordbok ord som enkom, menföre, ohemul, oskrymtad, paletå, själaspis, trångmål, ämlig med ord som affärsängel, betonghäck, blåtand, bonusbarn, elboja, hedersmord, jättepropp, klusterbomb, månskensbonde, räknenisse, stavgång, tankesmedja, utstickare, ytbärgare och med ord som banner, chickenrace, debriefing, lame duck, loser, portfolio, sitcom, trafficking. Bonniers svenska ordbok är en bok man använder, umgås med, rådfrågar och framför allt nöter ut. Ta tag i orden, erövra dem! Orden är dina!

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 229 kr
 Letar efter nypriser..