Bonniers läkarbok
ISBN9789100572723
FörfattareHans Åberg
SpråkSvenska

Bonniers läkarbok

av Hans Åberg

  • ISBN: 9789100572723
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Zahra A
    99 kr

    Ny

Om Bonniers läkarbok

Boken Bonniers läkarbok är skriven av Hans Åberg.

Den är skriven på svenska

Köp Bonniers läkarbok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 99 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det är tryggt att ha en läkare som känner sina patienter, tryggt att veta vart man skall vända sig när någon i familjen blir sjuk eller råkar ut för ett olycksfall. Men det är till stor hjälp att också alltid ha en modern läkarbok till hands, där symptomen förklaras och sjukdomar beskrivs på ett lättbegripligt sätt. Bonniers läkarbok berättar om hur kroppen fungerar, varför vi drabbas av den ena eller andra åkomman, vad läkarundersökningar visar och hur sjukdomar behandlas. Boken föreligger nu i en reviderad och betydligt utökad upplaga, och författarna är liksom i förra utgåvan några av landets främsta experter. Fem helt nyskrivna kapitel behandlar bland annat transplantationer, viktproblem och alternativmedicin. Rikt illustrerad i färg.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 99 kr
 Letar efter nypriser..