Bokföringens abc Faktabok
ISBN9789162290436
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareChristina Hanke
Publiceringsår2010-04-22
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor198
SpråkSvenska

Häftad • 2010-04-22

Bokföringens abc Faktabok

av Christina Hanke

 • ISBN: 9789162290436
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-04-22
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 198
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria A
  328 kr

  Ny

Om Bokföringens abc Faktabok

Boken Bokföringens abc Faktabok släpptes år 2010 och är skriven av Christina Hanke.

Den består av 198 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Bokföringens abc Faktabok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 328 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bokföringens abc är en kombinerad fakta- och övningsbok för alla som vill lära sig grunderna i praktisk bokföring. Bokföringens abc har en tydlig struktur, lättillgänglig text och innehåller ett stort antal övningar som presenteras i stigande svårighetsgrad. Övningar är av central betydelse vid all inlärning, men särskilt gäller detta vid inlärning av bokföringens grunder. Varje kapitel innehåller en faktatext, tydliga exempel samt övningsuppgifter. Boken avslutas med ett praktikfall där uppgiften är att sköta ett litet företags bokföring under ett år och att upprätta bokslut. Bokföringens ABC är anpassad till Baskontoplanen och många av exemplen har hämtats ur verkligheten för att ge en känsla av hur bokföringsarbetet fungerar i praktiken. Till boken bifogas ett professionellt bokföringsprogram - Edison, med enkla och handfasta anvisningar. Med hjälp av detta, eller annat bokföringsprogram, kan läsaren lösa flera av övningarna och det avslutande praktikfallet. Bokföringens abc - Lösningar Boken innehåller fullständiga lösningar till övningar och praktikfall. Dessutom finns här två kursplaneringsförslag; ett för intensivkurser på ca 5 dagar och ett för terminskurser. Avsedd för: Grundläggande bokföringskurser inom ramen för exempelvis Yh-utbildningar, företagsintern utbildning och studieförbundens studiecirklar. Författare: Christina Hanke. Författaren har lång erfarenhet av utbildning i bokföring.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 328 kr
 Letar efter nypriser..