Boken om Human Dynamics : Ett nytt redskap för att förstå människor och ta
ISBN9789188298348

Boken om Human Dynamics : Ett nytt redskap för att förstå människor och ta

  • ISBN: 9789188298348

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

  • Andrea O
    279 kr

    Ny

Om Boken om Human Dynamics : Ett nytt redskap för att förstå människor och ta

Boken Boken om Human Dynamics : Ett nytt redskap för att förstå människor och ta.

Köp Boken om Human Dynamics : Ett nytt redskap för att förstå människor och ta begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 279 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Human Dynamics är ett nytt redskap för att förstå de olika processer vi människor använder när vi bearbetar information, lär in nya saker, kommunicerar med andra eller löser problem. Insikten i människors olika funktionssätt hjälper oss att medvetet verka för att stödja varje individs unika utvecklingsmöjligheter och ta till vara mänskliga resurser på bästa sätt, både individuella och kollektiva. Human Dynamics har vuxit fram ur ett omfattande forskningsarbete som inleddes 1979 och som hittills involverat 40 000 personer från ett 25-tal kulturer. Sandra Seagal, Ph.D.,har sedan 1979 arbetat med att utforska Human Dynamics och att utveckla tränings- och utbildningsprogram för näringsliv, skola, hälso- och sjukvård, föräldrautbildning och tvärkulturellt brobyggande. Sandra Seagals bakgrund inom pedagogik och psykologi är basen för hennes kunskaper. Hon har bl.a. varit verksam som lärare, skolpsykolog och terapeut. David Horne, M.A., har varit engagerad i utvecklingsarbete kring Human Dynamics sedan 1983. Hans bakgrund som psykolog och personalutbildare har givit honom en god grund för arbetet att vidareutveckla och initiera forskning kring Human Dynamics, något som är en huvuduppgift för stiftelsen Human Dynamics Foundation som David Horne leder tillsammans med Sandra Seagal.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 279 kr