Boken om Gerillatrading : kortsiktig aktiehandel i teori och praktik
ISBN9789198117707
FormatHäftad
Publiceringsår2013-08-01
FörlagE2 i Skandinavien
Antal sidor239
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-01

Boken om Gerillatrading : kortsiktig aktiehandel i teori och praktik

 • ISBN: 9789198117707
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-08-01
 • Förlag: E2 i Skandinavien
 • Antal sidor: 239
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin G
  259 kr

  Bra skick

Om Boken om Gerillatrading : kortsiktig aktiehandel i teori och praktik

Boken Boken om Gerillatrading : kortsiktig aktiehandel i teori och praktik släpptes år 2013.

Den består av 239 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget E2 i Skandinavien.

Köp Boken om Gerillatrading : kortsiktig aktiehandel i teori och praktik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

1998 släpptes "Boken om Trading" och än idag får vi höra att den är högt hållen av svenska traders. Idén till denna bok föddes ur frågan: Hur bra har Gerillaformationerna fungerat sedan "Boken om Trading" publicerades? Vi bestämde oss för att göra vad vi inte kunde göra då - att kvantifiera Gerillatrading-setuperna och visa i studier hur effektiva de är. Denna bok innehåller statistik producerad med E2:s researchverktyg för Gerillatrading-setuperna och visar hur de har fungerat sedan vi föreslog att de var användbara för 15 år sedan. De har hållit måttet och fungerat som viktiga verktyg för traders som vill få en idé om vart en aktie ska ta vägen. Vår tro och förhoppning är att de ska kunna vara vägledande även den kommande 15-årsperioden. Boken innehåller fler formationer som vi lärt oss sedan det begav sig sist och andra koncept som traders har stor nytta av. I bokens längsta kapitel kikar vi på "action-analyser" som Johnny skickat ut till mäklarna på Carnegie där han jobbar som case-analytiker. Genom att studera analyserna får läsaren en inblick i hur Johnny komponerar analyser och hur Gerillatradingen har varit ett viktigt verktyg under hela hans karriär. Vi ger också en spännande inblick i flockbeteende och hur placerarna anpassar sin argumentation efter de glasögon man har på sig. När börsen har gått ned kommer de negativa argumentationerna att dominera och när börsen gått upp kommer aktörerna att anpassa argumentationen efter det. Vi kommer också att visa exempel på att det inte är ekonomiska nyheter som skapar trender på börsen utan det är trender på börsen som skapar ekonomiska nyheter. I ett kapitel presenterar gästförfattare Emil Nordström den mest kompletta genomgången av månadsskifteseffekten vi stött på. Statistiken är iögonfallande! Boken om Gerillatrading - kortsiktig aktiehandel i teori och praktik ger traders flera verktyg som behövs för att analysera spelet som pågår dagligen på aktiemarknaden.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr
Ny från 206 kr