Boken om ekonomistyrning : övningsbok med lösningar
ISBN9789144121819
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2018-07-04
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor368
SpråkSvenska

Häftad • 2018-07-04

Boken om ekonomistyrning : övningsbok med lösningar

 • ISBN: 9789144121819
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2018-07-04
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 368
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sabina C
  148 kr

  Ny

 • Sabina C
  148 kr

  Ny

 • Sabina C
  200 kr

  Ny

Om Boken om ekonomistyrning : övningsbok med lösningar

Boken Boken om ekonomistyrning : övningsbok med lösningar släpptes år 2018.

Den består av 368 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Boken om ekonomistyrning : övningsbok med lösningar begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 148 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna övningsbok utgör ett komplement till Boken om ekonomistyrning. Övnings­boken knyter an till huvudbokens breda introduktion till ekonomistyrning och innehåller övningar som är uppbyggda kring situationer i såväl tillverknings-, tjänste- och handelsföretag som offentlig sektor och civilsamhälle.Uppgifterna innefattar grundläggande begreppsförståelse, fördjupande reflektioner samt räkneövningar av varierande svårighetsgrad. Varje kapitel inleds med ett antal sant/falskt-frågor som testar läsarens förståelse av innehållet i respektive delområde. Därefter följer fördjupnings- och räkneuppgifter och boken inkluderar även utförliga lösningsförslag. För flertalet kapitel kompletterar kvalitativa och kvantitativa övningar varandra i syfte att stödja studentens lärprocess.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 148 kr