Bland bollar och klossar : matematik för de yngsta i förskolan
ISBN9789144050577
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2008-09-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor195
SpråkSvenska

Häftad • 2008-09-15

Bland bollar och klossar : matematik för de yngsta i förskolan

 • ISBN: 9789144050577
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-09-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 195
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carin L
  119 kr

  Ny

Om Bland bollar och klossar : matematik för de yngsta i förskolan

Boken Bland bollar och klossar : matematik för de yngsta i förskolan släpptes år 2008.

Den består av 195 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Bland bollar och klossar : matematik för de yngsta i förskolan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 119 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Barn möter i dag förväntningar om att de ska lära sig förstå och använda siffror, räknesätt, begrepp och strategier för problemlösning. Men långt innan de får undervisning i ämnet matematik tar det matematiska lärandet sin början. Grunderna läggs när det lilla barnet undersöker sin omvärld och samspelar med andra om likheter och olikheter, delar och helheter samt begrepp och symboler. Det forskningsmaterial som boken bygger på är ett stort antal episoder hämtade ur aktuell förskoleverksamhet med ett-, två- och treåringar. Med dessa episoder som bas presenterar och diskuterar författaren både hur matematiken ter sig för barnen och hur deras lärande kan utmanas och utvecklas av uppmärksamma vuxna. Boken öppnar för nya upptäckter av matematik i vardagen och väcker diskussion kring den tidiga matematikinlärningen och lärares möjligheter att stödja de yngsta barnens lärande. Den här andra upplagan av boken är framför allt kompletterad med diskussion om matematik som ett innehåll i förskoleverksamheten, så som det skrivs fram i den reviderade läroplanen för förskolan, Lpfö 98, 2010. Boken vänder sig i första hand till blivande och verksamma lärare och ledare i förskolan, men också till forskare och andra med intresse för de yngsta barnens lärande i matematik. Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 119 kr