Bissie
ISBN9789188672056
FormatHäftad
Publiceringsår2003-06-01
FörlagJengel Förlag
Antal sidor247
SpråkSvenska

Häftad • 2003-06-01

Bissie

  • ISBN: 9789188672056
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2003-06-01
  • Förlag: Jengel Förlag
  • Antal sidor: 247
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Bissie

Boken Bissie släpptes år 2003.

Den består av 247 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Jengel Förlag.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Förlaget JENGEL har nu glädjen att presentera en handbok i samisk religionshistoria. Den torde vara efterlängtad. Mycket har nämligen hänt på detta forskningsområde alltsedan 1800 " talet och särskilt under senare halvan av 1900 " talet. Dock har ingen samlad översikt av samisk förkristen religion mot bakgrund av aktuell forskning publicerats i Sverige sedan början av 1950 " talet. Författare är docent Hans Mebius som doktorerade i Uppsala 1968. Efter en yrkesbana som lärare och rektor vid svensk folkhögskola har han sedan 1996 återupptagit sin forskning i samisk religion och i samband därmed varit gästföreläsare vid flera nordiska universitet. Han har tidigare även fungerat som fakultetsopponent vid universiteten i Stockholm och Lund samt innehaft ett kortare vikariat som professor i religionshistoria vid Uppsala Universitet. Inom sitt specialområde har Hans Mebius publicerat ett dussintal arbeten. Boken är tyvärr helt slut, men finns som PDF hos Jengel förlag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..