Bioteknik Faktabok - - från DNA till protein
ISBN9789144032092
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMagnus Ekenstierna, Magnus Ehinger, Linda Ekenstierna
Publiceringsår2008-02-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor229
SpråkSvenska

Häftad • 2008-02-14

Bioteknik Faktabok - - från DNA till protein

av Magnus Ekenstierna, Magnus Ehinger och Linda Ekenstierna

 • ISBN: 9789144032092
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-02-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 229
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -41% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Aggi T
  459 kr

  Ny

Om Bioteknik Faktabok - - från DNA till protein

Boken Bioteknik Faktabok - - från DNA till protein släpptes år 2008 och är skriven av Magnus Ekenstierna, Magnus Ehinger och Linda Ekenstierna.

Den består av 229 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Bioteknik Faktabok - - från DNA till protein begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 276 kr (41%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En lärobok i bioteknik och grundläggande molekylärgenetik som lägger tyngdpunkten på biologiskt aktiva makromolekylers struktur och funktion. Boken är inriktad på att ge en grundlig förståelse i bioteknik genom att knyta samman laborativt mikrobiologiskt och biotekniskt arbete med en djup teoretisk förståelse av molekylärgenetikens centrala dogm. Boken avslutas med ett diskussionskapitel som tar upp vilka konsekvenser biotekniken har och kan få för vårt samhälle. Boken kan användas som lärobok i bioteknik för gymnasieskolans naturvetenskapliga program och som läromedel på kurser och utbildningar i grundläggande bioteknik och genteknik på högskola och universitet. Boken kan användas tillsammans med Mikrobiologi (art.nr 6801) eller kompletteras med Helix - i bioteknikens tjänst (art.nr 31065).

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 400 kr   Spara 41% mot nypris
Ny från 676 kr