Biologi Campus 1
ISBN9789152320402
FormatHäftad
FörfattareCarl Johan Sundberg, Karim Hamza, Leena Arvanitis
Publiceringsår2015-07-30
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor368
SpråkSvenska

Häftad • 2015-07-30

Biologi Campus 1

av Carl Johan Sundberg, Karim Hamza och Leena Arvanitis

 • ISBN: 9789152320402
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-07-30
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 368
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -48% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Olivia W
  359 kr

  Ny

 • Johanna B
  409 kr

  Ny

 • Pokky P
  500 kr

  Bra skick

Om Biologi Campus 1

Boken Biologi Campus 1 släpptes år 2015 och är skriven av Carl Johan Sundberg, Karim Hamza och Leena Arvanitis.

Den består av 368 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Biologi Campus 1 begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 333 kr (48%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det brukar sägas att 2000-talet är biologins århundrade. Det är få vetenskaper där det pågår en så snabb kunskapsutveckling som inom biologin. Molekylärbiologin är ett av många områden där nya kunskaper utvecklas - kunskaper som är nödvändiga för att kunna möta framtidens stora utmaningar som miljöförändringar, livsmedelsförsörjning, vällevnadssjukdomar, antibiotikaresistens och globala pandemier. Det behövs ett nytt modernt biologiläromedel för gymnasiet! Biologi Campus är ett helt nyskrivet läromedel i biologi. På ett utmanande och inspirerande sätt möter eleven både den traditionella biologin och aktuell forskning. Biologi Campus följer gymnasiets ämnesplan i biologi och lyfter särskilt fram biologins karaktär och arbetsmetoder. Viktiga biologiska begrepp behandlas i bokens alla kapitel. Det ger ett tydligare sammanhang och hjälper eleven att få en djupare förståelse. Stor omsorg har lagts på att utforma texter som underlättar elevernas läsande och förståelse. Som ytterligare stöd finns ordförklaringar i direkt anslutning till texten och ett stort antal informativa illustrationer och väl valda foton, som förklarar och fördjupar viktiga begrepp och förlopp.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr   Spara 48% mot nypris
Ny 692 kr