Bildskapande i förskola och skola
ISBN9789144004266
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår1998-04-01
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor232
SpråkSvenska

Häftad • 1998-04-01

Bildskapande i förskola och skola

 • ISBN: 9789144004266
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998-04-01
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 232
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

323 kr

Ej tillgänglig

419 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -37% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johanna B
  204 kr

  Ny

 • Meliha Z
  229 kr

  Bra skick

Om Bildskapande i förskola och skola

Boken Bildskapande i förskola och skola släpptes år 1998.

Den består av 232 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Bildskapande i förskola och skola begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 119 kr (37%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den grundläggande frågan i denna bok är vad som hindrar respektive stimulerar barns bildskapande. Boken inleds med en historisk översikt som presenterar de dominerande bildpedagogiska teorierna under senare delen av 1900-talet, dvs. de traditioner som idag verksamma pedagoger kan tänkas vara påverkade av. Huvuddelen av boken utgörs av närbeskrivningar av samspelet mellan pedagoger och barn samt mellan barnen i samband med bildpedagogiska aktiviteter. De aktiviteter som beskrivs och analyseras är ett antal autentiska bildprojekt i förskola och skola. I författarens tolkningar framgår vad som kan vara fruktbart och vad som kan ställa till problem för barnen när de får i uppgift att göra bilder av olika slag. Vidare behandlas teorier om hur barn lär och kriterier för estetisk verksamhet. Bokens syfte är att uppmuntra till reflektion kring estetisk verksamhet och ge inspiration till ett genomtänkt sätt att arbeta med bild.Boken är avsedd för blivande förskollärare, fritidspedagoger och 1–7-lärare. Den vänder sig också till redan yrkesverksamma pedagoger, t.ex. som diskussionsunderlag vid fortbildning i arbetslaget.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 204 kr   Spara 37% mot nypris
 Letar efter nypriser..