Bilderbokens mångfald och möjligheter
ISBN9789127410947
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2008-10-23
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor160
SpråkSvenska

Häftad • 2008-10-23

Bilderbokens mångfald och möjligheter

 • ISBN: 9789127410947
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-10-23
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 160
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lina O
  179 kr

  Bra skick

 • Amanda H
  359 kr

  Ny

 • Maria B
  1159 kr

  Bra skick

Om Bilderbokens mångfald och möjligheter

Boken Bilderbokens mångfald och möjligheter släpptes år 2008.

Den består av 160 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Bilderbokens mångfald och möjligheter begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bilderboken som pedagogiskt redskap Sagostunder som utvecklar språk, jag-känsla och empati Bilderböcker som gör barnen boksugna På förskolan har man världens bästa alibi för att läsa bilderböcker hela dagarna: Det är bra för barnen! Barn som gillar böcker får det ofta lättare i skolan eftersom läsning utvecklar ordförrådet och språket, stimulerar fantasin och ger idéer och kunskap. Genom att arbeta aktivt och medvetet kan förskolan lägga grunden till barns läsintresse och väsentligt öka förutsättningarna för barn från icke-läsande miljöer att erövra språket och böckernas värld. Bokens innehåll: Varför är det viktigt att läsa? Om bokens plats i barnets språkutveckling. När? Var? Hur? Om det praktiska runt sagostunden: hur man skapar en bra läsmiljö, inklusive rutiner och ritualer som hjälper barnen att koncentrera sig, och hur ett boksamtal kan gå till. Vad ska man läsa? Hur kan man tänka kring böcker för att göra medvetna val? Dessutom ger författaren förslag på hur man kan arbeta med främlingskap, känslor, genusfrågor och med böcker på invandrarbarnens modersmål.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 179 kr