Beteendeproblem i skolan
ISBN9789127139473
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2014-05-07
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor159
SpråkSvenska

Häftad • 2014-05-07

Beteendeproblem i skolan

 • ISBN: 9789127139473
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-05-07
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 159
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Klara F
  184 kr

  Bra skick

 • Aria S
  199 kr

  Bra skick

 • Helen N
  209 kr

  Bra skick

Om Beteendeproblem i skolan

Boken Beteendeproblem i skolan släpptes år 2014.

Den består av 159 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Beteendeproblem i skolan begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 184 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Konflikter och beteendeproblem kan hindra lärares arbete och elevernas inlärning. Förhållningssättet lågaffektivt bemötande, som bland annat handlar om att anpassa krav samt att hantera konflikter och våld, kan då vara till god hjälp. Bo Hejlskov Elvén tar avstamp i exempel från skolans vardag och beskriver femton praktiska principer (varav fyra nya) som personal kan utgå från för att förebygga och lösa beteendeproblem. I denna nya utgåva tydliggörs vetenskapen bakom metoden liksom när och hur den ska användas. Boken är även utökad med metoder för utvärdering och förändring, vilket bidrar till en heltäckande pedagogik för beteendeproblem som följer barnkonventionen. Beteendeproblem i skolan riktar sig till alla som arbetar elevnära, från förskoleklass till gymnasiet som lärare, speciallärare, elevassistenter, fritidspersonal och skolledare. Att vara lågaffektiv i sitt bemötande är inte att vara passiv. Det är att aktivt ingripa i en svår situation men genom att så långt som möjligt behålla sitt eget lugn för att hjälpa eleven att göra detsamma. Sedan bör vi i efterhand utvärdera varför det blev fel och därefter göra förändringar så att situationen inte ska uppstå igen. Bokens huvudbudskap är att vi som personal behöver ta ansvar för det som händer, för det är först då vi kan göra skillnad. Bo Hejlskov Elvén Sagt om boken: Detta är en konkret, intressant och bra handbok med förslag på handlingar Katharina Jacobsson i BTJ-häftet nr 23, 2020

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 184 kr
 Letar efter nypriser..