Besjälat lärande
ISBN9789144010496
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBo Dahlin, Rutger Ingelman Dösbo, Christina Dahlin
Publiceringsår2002-09-13
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor285
SpråkSvenska

Häftad • 2002-09-13

Besjälat lärande

av Bo Dahlin, Rutger Ingelman Dösbo och Christina Dahlin

 • ISBN: 9789144010496
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-09-13
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 285
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin L
  109 kr

  Bra skick

 • Malin F
  209 kr

  Bra skick

Om Besjälat lärande

Boken Besjälat lärande släpptes år 2002 och är skriven av Bo Dahlin, Rutger Ingelman Dösbo och Christina Dahlin.

Den består av 285 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Besjälat lärande begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Var finns själen i dagens förskola, fritidshem och skola? Är besjälat lärande möjligt? Kan en pedagog vara besjälad? Hur blir en undervisningssituation själfull? I denna bok resonerar författarna kring dessa och många andra frågor. De för en diskussion om lärarens roll och om skolans, förskolans och fritidshemmets mening, samt argumenterar för en fördjupad pedagogik där meningsfull kunskap och personlighetsutveckling ges lika värde och samverkar med varandra. Att tala om själen i skolan är i dag, när den inre hemlösheten breder ut sig, lika viktigt som att tala om genus, miljö och internationalisering. I boken ges teori och praktik lika värde, den innehåller både teoretiska resonemang och konkreta undervisningsförslag genom vilka läsaren får ta del av hur man kan åstadkomma ett besjälat lärande. Boken vänder sig främst till blivande och verksamma pedagoger, men även till andra med intresse för andliga och pedagogiska frågor, inom t.ex. kyrka, vård och politik.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..